Femeia care a furat bani și bijuterii dintr-o casă din Șura Mică, arestată preventiv
foto: arhivă

Femeia care a furat bani și bijuterii de 9.000 de euro dintr-o casă din Șura Mică a fost arestată preventiv. Aceasta va sta 30 de zile în spatele gratiilor. 

„În cursul zilei de 25 octombrie a.c., femeia reținută sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat  a fost prezentat instanței, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vă reamintim că, la data de 22 octombrie, în jurul orei 12:00, prin apel 112, o femeie din Șura Mică a sesizat Poliția Orașului Ocna Sibiului cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a pătruns prin efracție în locuința sa, reclamând furtul unor bunuri în valoare de aproximativ 9.000 de lei (200 lei, 65 euro și o cantitate de aproximativ 35 grame aur sub formă de bijuterii). În urma probatoriului administrat a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea acestei fapte, respectiv a unei femei, localnice, în vârstă de 44 de ani, reușindu-se totodată, recuperarea întregului prejudiciu. (DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu

Publică