școala 8 din sibiu va avea un teren de sport modern - elevii vor putea juca fotbal și baschet
Sursa: Facebook/Şcoala Gimnazială Nr. 8 Sibiu

Terenul de sport de la Școala Gimnazială nr. 8 din municipiul Sibiu va fi modernizat printr-o investiție de peste un milion de lei. Elevii vor avea unde să joace fotbal și baschet. 

Consilierii locali vor vota, în ședința de la finalul lunii, un proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice, a indicatorilor tehnico-economici și a descrierii sumare a investiției pentru amenajarea terenului de sport și tribunelor de la Școala Gimnazială nr. 8 de pe strada Lupeni din Sibiu. 

Prin realizarea investiției se dorește amenajarea terenului de sport astfel încât să corespundă exigențelor pentru desfășurarea în condiții de siguranță și confort a activităților sportive ale elevilor, potrivit raportului de specialitate. Terenul de sport din interiorul curții Școlii Gimnaziale nr. 8 ce urmează a fi modernizat are o suprafață de 1056 mp, zona verde din jurul lui fiind de 155 mp. 

Terenul multifuncțional și modern va fi amenajat astfel încât elevii să poată juca aici atât baschet, cât și fotbal. „Se propune amenajarea unui teren de sport multifuncțional cu suprafață sintetică cu dale modulare Versa Court (polipropilenă). Se va obține un teren de minifotbal și două terenuri de baschet. Acestea vor fi dotate cu 2 porți de minifotbal și 4 panouri de baschet. Se vor monta și 7 bănci stradale și 7 coșuri de gunoi. De asemenea se propune realizarea împrejmuirii terenului multifuncțional pe o lungime de 132 m. Împrejmuirea este propusă a fi realizată cu stâlpi din țeavă rectangulară 100×100 mm și plasă împletită cu ochiuri pătrate și va avea înălțimea de 6 m”, se mai arată în raportul de specialitate.

Investiția se ridică la 1.258.146,87 lei inclusiv TVA.

Ultima oră

Comentariul meu