primăria reabilitează instalația de gaz de la liceul tehnologic „henri coandă” din sibiu
Sursa: Google Maps

Instalația de gaz a Liceului Tehnologic „Henri Coandă” din municipiul Sibiu va fi reabilitată printr-o investiție a primăriei de peste 3.000 de euro. 

Consilierii locali vor vota în ședința de joi un proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea instalației de gaz de la Liceul Tehnologic „Henri Coandă” din Sibiu. 

În raportul de specialitate întocmit de Serviciul Public de Administrare a Unităților de învățământ Preuniversitar de Stat din cadrul Primăriei Sibiu se arată că „este necesară efectuarea unor lucrări de reabilitare a instalației de gaz în vederea asigurării încălzirii adecvate a spațiului”. 

În prezent, la Liceul „Henri Coandă” au loc lucrări de reabilitare a instalației termice, iar pentru ca centralele termice să fie puse în funcțiune este necesară reabilitarea instalației de gaz a liceului prin redimensionarea instalației existente. 

Cheltuielile necesare pentru realizarea acestui obiectiv sunt cuprinse în devizul general estimativ al investiției și se ridică la suma totală de 21.379,28 lei (inclusiv TVA), având ca sursă bugetul local.

Ultima oră

Comentariul meu