accident cu trei mașini la mediaș din cauza unui șofer beat - două femei, duse la spital
FOTO: arhivă

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit marți seara la un accident rutier produs pe strada Baznei din municipiu, în care au fost implicate trei autoturisme. Evenimentul s-a produs din cauza unui șofer băut. Două persoane au ajuns la spital. 

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au constatat ca șoferul unui autoturism, în vârstă de 37 de ani, localnic, în timp ce conducea mașina pe banda 1, lovește bordura, pierde controlul asupra mașinii și intra în coliziune cu un autoturism condus pe banda a doua, în același sens de mers, de către o femeie de 35 de ani, din Mediaș. Din impactul cu acest autoturism, același șofer pătrunde pe contrasens unde intră în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, localnic”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Toti conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul indicat în cazul bărbatului de 37 de ani, care a produs accidentul, a fost de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul celorlalți doi șoferi, rezultatul a fost negativ.

Două persoane au fost rănite în urma accidentului, respectiv conducătoarea auto în vârstă de 35 de ani și o pasageră în vârstă de 19 ani, din mașina condusă de bărbatul de 24 de ani. „Echipajul a acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin în vârstă de 19 de ani care a fost transportată la spital conștientă cu un traumatism cranio-facial. La fața locului a intervenit și un echipaj SAJ”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. Echipajul SAJ a transportat la spital o femeie de 35 de ani, cu o contuzie toracică, ea fiind în stare stabilă.

Cercetările sunt continuate pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările in care s-a produs accidentul.

Ultima oră

Comentariul meu