video - turmă de vaci la păscut printre blocuri în avantgarden - ”mănâncă gazonul și trec printre mașini”

La două zile după ce oile au invadat străzile din cartierul Valea Aurie, apare o nouă situație în care animalele lăsate libere pe străzile orașului sunt filmate de către cetățenii Sibiului. Un grup de vaci paște liniștit printre blocurile cartierului Avantgarden.

Mai multe vaci lăsate libere de proprietarii neglijenți pot fi surprinse în imagini cum trec printre mașinile parcate, iar apoi se hrănesc din spațiul verde din jurul blocurilor. Situația este privită cu nedumerire de o mamă și fetița ei, care privesc mirate spre animale, în timp ce alți locatari filmează sau pozează.

„Ciobanul nu era pe aici, erau nesupravegheate. Mănâncă gazonul, trec printre mașini. Nu ar trebui să fie așa lăsate singure” ne povestește Andrei, cititorul care ne-a trimis imaginile și care se arată nemulțumit de situație. Acesta a menționat că nu este prima dată când un eveniment de genul acesta se întâmplă.  „Nu a venit nimeni să le ia. Se duc în altă parte și mănâncă iarbă. Este la fel ca situația oilor din Valea Aurie” mai spune Andrei.

video - turmă de vaci la păscut printre blocuri în avantgarden - ”mănâncă gazonul și trec printre mașini”

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Alo, care „strazile orasului”? Acolo e Selimbar, nu Sibiu. Sibiul se termina la Valea Sapunului, inainte de blocul ala inalt de langa Lidl.