trei grădinițe și școli private din sibiu vor primi autorizație de funcționare pentru acest an școlar
Sursa: CDC/Unsplash

Trei grădinițe și școli particulare din municipiul Sibiu vor primi autorizație provizorie de funcționare pentru anul școlar în curs. Este vorba despre Grădinița cu Program Prelungit „EDU 4 JOY”, Școala Primară „ANIMA” și Grădinița cu Program Prelungit „Fram”, care se va extinde cu o grupă de preșcolari. 

Consilierii locali din Sibiu vor vota, în ședința ordinară de joi, un proiect de hotărâre pentru autorizarea provizorie a trei unități de învățământ privat pentru funcționarea în anul școlar 2022 – 2023. 

Este vorba despre autorizarea Grădiniței cu Program Prelungit „EDU 4 JOY”, de pe Aleea Călăreților nr. 33, cu predare în limba română și despre Școala Primară „ANIMA”, de pe strada Constituției nr. 2, care au solicitat autorizație de funcționare pentru anul școlar în curs. De asemenea, Grădinița cu Program Prelungit „FRAM” a cerut autorizare pentru extinderea activității pentru o nouă grupă de preșcolari. 

Grădinița cu program prelungit „Eri” Sibiu a fost exlusă din rețeaua unităților de învățământ preuniversitar particular autorizată, deoarece din anul școlar 2022 – 2023 funcționează cu sediul în orașul Cisnădie. 

În municipiul Sibiu funcționează 19 grădinițe particulare cu program prelungit, o școală gimnazială privată, două școli primare private, trei școli postliceale și un colegiu cu personalitate juridică, toate acreditate.

Ultima oră

Comentariul meu