petreceri „înfricoșătoare” de halloween la sibiu - cea mai tare este la backyard
Sursa foto/ Facebook: Backyard

Petrecerile cu tematică de Haloween din octombrie sunt bine cunoscute ca fiind unele cele mai distractive din Sibiu. Mai multe baruri și cluburi din oraș organizează petreceri de Halloween la sfârșitul acestei săptămâni.

Zeci de petreceri vor avea loc în acest weekend la Sibiu. Cei care vor să sărbătorească Halloween-ul au o gamă largă de evenimente la care pot participa în seara de 29 octombrie, de la muzică retro live la cele mai tari hit-uri mixate de DJ cunoscuți. Backyard, Cotton, Geea, Liquid, Voodoo Billiard & Lounge sunt doar câteva dintre locațiile unde sibienii pot să petreacă până dimineața.

La Backyard se anunță una dintre cele mai mari petreceri de Halloween din Transilvania. Distracția va începe la ora 21:00 la The Home of Backyard cu Andre Rizo și Sebastian. Cei cu chef de distracție pot să își cumpere bilete online în valoare de 40 lei. Rezervările se fac la numărul de telefon +40 (743) 272 597.

petreceri „înfricoșătoare” de halloween la sibiu - cea mai tare este la backyard
Sursa foto/Facebook: Backyard

Ca în fiecare an, petrecere de Halloween se va ține și la Geea Caffe. Cei care deja se gândesc în ce să se deghizeze în noaptea de sâmbătă de la ora 19:00 pot opta pentru pub-ul din centru pentru o seară plină de culoare și mister. Petrecere de Halloween va fi organizată și la Pensiunea Konak vineri, 28 octombrie.

Distracție cu ocazia Halloween-ului va fi și la The Wok unde va fi  International Halloween Party în seara de 29 octombrie. Petrecerea este dedicată în primul rând străinilor stabiliți în Sibiu sau celor care se află în vizită în oraș, dar sibienii pot și ei să participe.

Un weekend cu tematică de Halloween va avea  loc la Povestea Calendarului, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. În perioada 29-30 octombrie, se va ține „Petrecerea strigoilor” care va include sculptat de dovleci, ateliere creative tematice, ateliere gastronomice, concursuri de costume și pictură ”înfricoșătoare” pe față.

petreceri „înfricoșătoare” de halloween la sibiu - cea mai tare este la backyard

De asemenea, un eveniment inedit are loc duminică, 30 octombrie. Halloween Bike FreeRide invită bicicliștii sibieni să se costumeze și să ”defileze” pe străzile din oraș. Plimbarea în sine va începe la ora 16:15, pe pista de biciclete din Parcul Subarini în zona centrală. Călătoria se va încheia la Piața Habermann cu băuturi răcoritoare și o scurtă discuție. Cel mai spectaculos costum va fi premiat.

Petrecere de Halloween va fi organizată și de cei de la Voodoo Billiard & Lounge. DJ Andu Luca va fi cel care va da startul petrecerii în seara de sâmbătă, 29 octombrie.

Ultima oră

Comentariul meu