adolescenții sibieni învățați să ajungă actori celebrii – cursuri de teatru gratuite în gușterița

Șura Culturală Gușterița organizează un curs gratuit de teatru pentru începători. Acesta se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă este între 10 și 17 ani și are ca scop dezvoltarea personală a participanților.

„Este un curs de teatru pentru începători, pentru tineri, iar eu lucrez prin teatru pentru dezvoltare personală”, spune coordonatorul cursului, Teodor Butănescu. ”Asta înseamnă că îi voi ajuta prin diferite jocuri și activități să învețe să se exprime într-un mod corect și să socializeze cu cei din jurul lor. De asemenea, vreau să realizăm proiecte împreună, să facem spectacole cu care să mergem mai departe și să le prezentăm. Pe asta se bazează cursul – să reușească tinerii să se exprime, să poată vorbi într-un mod diferit față de cel pe care îl utilizau până acum, să știe cum să se raporteze, în anumite situații, la momente dificile prin care trec”, declară Butănescu.

Motto-ul cursului este „Învață să îți gestionezi emoțiile, să fii creativ și să vezi frumosul în orice.”Atelierele se vor desfășura pe grupe organizate în funcție de vârstă. Înscrierea vor avea loc pe data de 27 octombrie la  0771610970, sau pe pagina de Facebook Șura Culturală Gușterița.

Ultima oră

Comentariul meu