accident pe autostradă la ieșirea spre aeroport - patru persoane sunt rănite
foto: arhivă

Un accident rutier a avut loc, luni seara, pe autostradă la ieșire spre aeroport. Patru persoane sunt evaluate medical de echipajele Smurd.

UPDATE 2

În urma evaluărilor medicale făcute la fața locului de salvatorii sibieni sunt transportate la spital 3 persoane implicate în accident: un bărbat de 40 ani cu traumatism lombar, o femeie de 39 ani însărcinată cu traumatism cranio-cerebral, o fetiță de 4 ani cu contuzii.

UPDATE 1

Polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 intervin la un accident rutier produs pe A1, km 249+800m, pe sensul de mers Sebeș – Sibiu.

“Din primele cercetări efectuate se pare ca s-a produs o coliziune fata-spate între 2 autoturisme, din care unul condus de un sibian de 37 de ani (care nu ar fi păstrat distanța de siguranța in mers) iar cel de-al doilea de către o femeie in vârsta de 40 de ani, din municipiul Sibiu. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, precum și a unui copil de 4 ani și a unui bărbat de aproximativ 40 de ani, toți din același autoturism. În acest moment banda a 2a este blocată, le recomandam șoferilor sa circule cu prudenta in zona accidentului”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul.

Știrea inițială 

Un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere, intervin la un accident rutier pe A1 km 250 la ieșirea de la Aeroport.

“În accident sunt implicate 2 autoturisme, iar 3 adulți și un copil sunt evaluați medical. Aceștia erau autoevacuați din autoturisme fiind conștienți și cooperanți”, spun reprezentanții ISU Sibiu.

Intervenția este în desfășurare, revenim cu informații.

Ultima oră

Comentariul meu