VIDEO Situaţie macabră la Sibiu – Bărbat bătut şi lăsat inconştient într-o baltă de sânge în cartierul Turnişor

În noaptea de 22 spre 23 octombrie, un bărbat a fost găsit inconştient într-un sens giratoriu din cartierul Turnişor. Acesta prezenta urme vizibile de vătămare corporală şi multiple răni în zona feţei.

Seară neobişnuită pentru un locuitor din Sibiu care se îndrepta spre propria casă. Acesta a găsit un bărbat lăsat să zacă inconştient într-o baltă de sânge, într-un sens giratoriu din cartierul Turnişor. Iniţial, a mărturisit că prima sa idee a fost aceea a unui accident rutier, însă după alertarea forţelor de ordine şi a paramedicilor, aceştia ar fi confirmat faptul că cel puţin 3 indivizi ar fi agresat victima în cauză, după consultarea camerelor de supraveghere montate în sens.

“Am ajuns acolo şi l-am găsit pe om pe jos. Am crezut că iniţial a fost un accident de maşină şi m-am luat după cel pe care îl văzusem că a plecat rapid cu maşina, pentru că mai ajunseseră oameni la faţa locului. Au trecut vreo 7 minute până când şi-a revenit şi a durat vreo 12 minute până au venit poliţiştii şi ambulanţa” a relatat cititorul.

Acesta a mai menţionat faptul că după ce victima a început să îşi revină, le-a spus celor din jur că a ajuns în zona respectivă cu un taxi, şi-a dat seama că şi-a pierdut telefonul, moment în care 3 indivizi care îl urmăreau l-au luat la bătaie. „După ce a început să îşi mai revină, deşi abia putea să vorbească, a spus că a ajuns în faţa Profiului din Turnişor de pe Şoseaua Alba Iulia, moment în care a realizat că şi-a pierdut telefonul, iar 3 indivizi care se aflau în spatele lui, l-au bătut” a mai spus acesta.

Ultima oră

Comentariul meu