video imagini virale – turmă de oi la plimbare pe străzile din valea aurie

O turmă de oi a luat cu asalt străzile cartierului Valea Aurie din Sibiu, iar imaginile filmate de un locuitor al orașului au ajuns virale.

În videoclipul postat pe reţelele sociale se pot observa câteva zeci de oi mânate de doi ciobani, unul dintre ei fiind echipat cu un bici pe care îl foloseşte în ghidarea turmei. Din cauza faptului că turma de oi se deplasează pe carosabil, autovehiculele sunt nevoite fie să ocolească turma, fie să aştepte în spatele acesteia.

Mai mulţi internauți și-au dat cu părerea referitor la momentele amuzante surprinse în imagini, oamenii amuzându-se de faptul că în anul 2022 se mai pot vedea oi mânate de ciobani prin mijlocul unui oraș european. “Sibiul e tot Sibiu”, spune un internaut, pe când altul evidenţiază modul în care oile se comportă mai civilizat decât unii şoferi “Oiţele merg de două ori mai civilizat decât mulţi şoferi din trafic. Uitaţi-vă atent cât de ordonat se duc şi în linişte. Bade cinste lu’ matale” menţionează acesta.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nu se sesizează organele competente sa i dea amenda sau sa l aresteze? Nu este normal așa ceva, nu trăim pe câmp!

  2. Bade:”cinste lu’matale”,se foloseste in Vl,Ot,Gj,Dj,vezi……in Hermannstadt si.oile sunt civilizate,speram comportamentul lu’matale sa nu strice si animalele,cum a stricat locuitorii din Hermannstadt.
    Aici trebuie sa fii civilizat,nu esti la garla!!