foto video trupa alternosfera va concerta la sibiu în 4 noiembrie - preţul biletelor porneşte de la 80 de lei

Îndrăgita trupă de rock Alternosfera va susţine un concert din seria Theatroll | Corbul Troian la Sibiu, pe scena sălii Thalia a Filarmonicii din Sibiu, în data de 4 noiembrie 2022, la ora 20:00.

Theatroll | Corbul Troian reprezintă o serie de concerte pe care trupa din Republica Moldova le susține în cele mai frumoase săli de teatru, operă și filarmonică din țară. Turneul a debutat la finalul lunii septembrie prin două evenimente de anvergură la Opera Națională Română din București.

Citeşte şi: Povestea trupei de rock Altenosfera, mutată din Chișinău la Sibiu: „Ceilalți se adunau să joace fotbal, noi preferam să facem zgomot”

În cadrul evenimentelor Theatroll sunt prezentate piese din discografia trupei, reinterpretate și cântate alături de orchestră.

„THEATROLL a pornit din dorința de a le oferi prietenilor noștri, fanii muzicii Alternosfera, o serie de concerte în care cele mai iubite piese ale noastre să fie reinterpretate și cântate pe scenă, alături de orchestră. Pentru THEATROLL vom schimba scena de club și de festival cu o scenă de teatru, unde luminile, decorul și costumele ne vor ajuta să construim, alături de publicul nostru, un nou univers. Acela al CORBULUI TROIAN. Deși CORBUL TROIAN are aceeași mecanică precum omologul lui legendar, adică infiltrarea, corbul troian este,
pentru THEATROLL, cu adevărat un cadou, nicidecum o capcană; CORBUL TROIAN este cadoul nostru pentru fanii Alternosfera; un eveniment pentru care am lucrat în timpul pandemiei, atunci când toate scenele, fie ele de muzică sau de teatru, au fost închise” susţin membrii trupei.

Urmăreşte şi:

YouTube video

Pentru evenimentul din Sibiu, biletele au prețuri pornind de la 80 lei, după cum urmează:
Categoria 1 – 220 lei
Categoria 2 – 200 lei
Categoria 3 – 180 lei
Categoria 4 – 140 lei
Categoria 5 – 80 lei

foto video trupa alternosfera va concerta la sibiu în 4 noiembrie - preţul biletelor porneşte de la 80 de lei

Biletele pentru evenimentele Theatroll | Corbul Troian se pot achiziționa exclusiv din rețeaua iabilet.ro: https://m.iabilet.ro/bilete-THEATROLL.

Ultima oră

Comentariul meu