video cele mai noi imagini cu stadionul municipal - lucrările arenei de 30 de milioane de euro se apropie de final

Într-un videoclip postat de Compania CON-A au apărut noi imagini cu Stadionul Municipal Sibiu aproape finalizat. Conform Primăriei Sibiu, lucrările ar trebui să se încheie la sfârșitul lunii octombrie. 

YouTube video

Lucrările de la stadion au fost realizate exclusiv cu bani de la bugetul local, iar în filmulețul postat de Campania CON-A se poate observa că acestea sunt aproape finalizate. Primăria Sibiu a transmis care vor fi taxele pentru închirierea Stadionului, iar sumele au stârnit deja controverse. Stadionul va putea fi închiriat cu 20.000 de lei pentru meciurile echipei naționale, pentru cele din Liga 1 și pentru cupele europene și cu 25.000 de lei pentru evenimente culturale, de tipul concertelor și spectacolelor.

Citește și: Stadionul Municipal ”interzis” pentru organizatorii de evenimente – Tarife și costuri adiacente prea mari – „Nu avem ce face acolo la prețurile acestea”

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Buna ziua,

    Stadionul arata bine, DAR , neaparat trebuie daramata cladirea dinspre Scoala de Inot , Hotelul Sportivilor se numea odata. Cred si sper ca asa sau gandit si arhitectii orasului….altfel e un dezastru!