show cu roboții transformers și petrecere de halloween cu acces gratuit pentru copii, la shopping city sibiu

La final de octombrie, copiii au parte de evenimente spectaculoase la Shopping City Sibiu. Ultimele două weekenduri din lună sunt rezervate atelierelor creative și petrecerilor cu tematică de Halloween. Invitații de onoare sunt roboții BumbleBee și Optimus Prime care vor încinge o petrecere de pomină duminica aceasta.

„Încheiem luna cu cele mai interesante evenimente și asigurăm distracția pentru întreaga familie. Roboții Transformers vor fi cu siguranță atracția weekendului, nu doar pentru copii, ci și pentru adulții pasionați de seria de filme SF care îi au ca protagoniști pe cei doi autoboți”, spun reprezentanții Shopping City Sibiu.

22-23 octombrie: atelier de creat scheleți și street dance cu roboții Transformersshow cu roboții transformers și petrecere de halloween cu acces gratuit pentru copii, la shopping city sibiu

Sâmbătă, 22 octombrie, în așteptarea sărbătorii de Halloween, copiii sunt invitați la atelierul de creat scheleți din paie de plastic și sârmă modelatoare.

Duminică, 23 octombrie, ce mici vor putea dansa alături de roboții Transformers, participanți la „Românii au talent”. Evenimentul începe cu modelaj de baloane, iar BumbleBee și Optimus Prime, cei mai iubiți roboți din lume, vor fi și ei prezenți, prin intermediul Royal Entertainment, pentru o petrecere în toată regula.

Cei doi roboți vor face demonstrații de dans și  de luptă, vor interacționa cu copiii și vor organiza un concurs pe muzică, iar cei mici vor avea voie să tragă cu tunul de fum.

29-30 octombrie: Halloween-ul copiilor neînfricațishow cu roboții transformers și petrecere de halloween cu acces gratuit pentru copii, la shopping city sibiu

Sâmbătă, 29 octombrie, copiii sunt invitați la un atelier creativ în care vor putea confecționa păianjeni și pânză de păianjen din bețișoare, ață și sârmă modelatoare.

Duminică, 30 octombrie, are loc petrecerea copiilor neînfricați, cea mai mare petrecere de Halloween. „Ne pictăm pe față cu cele mai înfricoșătoare modele sau imităm personaje din desenele și filmele de groază, apoi urmărim împreună un spectacolul surpriză de teatru. Va fi locul în care actorii și marionetele se întâlnesc pe aceeași scenă și copiii se vor amuza în cel mai plăcut mod. Petrecerea de Halloween va continua apoi pentru toți copiii, cu muzică și multă voie bună”, spun reprezentanții Shopping City Sibiu.

Atelierele creative din zilele de sâmbătă se desfășoară între orele 11.00 și 14.00, la etajul 1, în food court, zona Cineplexx. Petrecerile tematice din zilele de duminică au loc în intervalul 17.00 – 20.00, în zona Info Point.show cu roboții transformers și petrecere de halloween cu acces gratuit pentru copii, la shopping city sibiu

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel. Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi. În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu