deplasare complicată pentru fc hermannstadt la craiova - măldărășanu: ”ne dorim să acumulăm puncte”

FC Hermannstadt joacă sâmbătă de la 21.45 în deplasare cu FC U Craiova. Sibienii vor să rupă seria neagră de trei meciuri consecutive fără victorie în campionat și speră să ia puncte la capătul partidei din Bănie.

Cu un joc în minus, trupa lui Marius Măldărășanu ocupă locul 3 în clasamentul SuperLiga cu 22 de puncte. Sibiul a avut un parcurs excelent până la meciul cu Sepsi, unde a fost înregistrat și primul eșec. Este de menționat faptul că Sibiul este singura echipă din Liga 1 fără cartonaș roșu primit.

Etapa trecută, echipa de pe malul Cibinului a pierdut la Mediaș, scor 0-2 cu Rapid București. De cealaltă parte, FC U Craiova a pierdut la limită în Moldova, cu FC Botoșani, scor 1-0.

Cu 4 înfrângeri și un rezultat de egalitate, oltenii sunt pe locul 13 în clasamentul Ligii întâi. Sidibe Sekou este cel mai bun marcator al Craiovei, cu 3 goluri în palmares, urmat de Iancu Gabriel cu 2 goluri.

Obiectivul lui FC Hermannstadt – Rămânerea în prima ligă

”Primul an după promovare este cel mai dificil. Avantajul nostru este omogenitatea, grupul. Obiectivul rămâne menținerea în Liga 1. Ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte. Sunt meciuri multe, dar menținerea în SuperLigă este obiectivul nostru” a declarat Marius Măldărășanu după meciul din Cupa României.deplasare complicată pentru fc hermannstadt la craiova - măldărășanu: ”ne dorim să acumulăm puncte”

În cazul unei victorii, Sibiul urcă pe poziția a 3-a în clasamentul Ligii întâi, până la disputarea derby-ului dintre FC Universitatea Cluj și CFR Cluj.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu