Proxenetul din Sibiu, care transporta tinere către clienți cu o mașină fără permis, arestat la domiciliu
foto: arhivă

Proxenetul din Sibiu, care racola tinere, le determina să se prostitueze și le transporta către clienți cu o mașină neînmatriculată, neavând permis de conducere, a fost arestat la domiciliu. 

„Față de persoana în cauză, la data de 19 octombrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus aplicarea măsurii arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile”, anunță Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vă reamintim faptul că, la data de 18 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 26 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism (3 acte materiale), conducere fără permis (3 acte materiale) și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat (3 acte materiale).

În fapt, sibianul este bănuit că, în perioada mai – iunie a acestui an, ar fi determinat mai multe tinere să practice prostituția pe raza județului Sibiu, atât stradal, cât și la domiciliile clienților. În cursul presupusei activități infracționale amintite, sibianul ar fi săvârșit și infracțiuni la regimul rutier. (DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu

Publică