update: accident de muncă cumplit pe calea șurii mici - bărbat mort într-un atelier de reparații
foto: arhivă

Un accident de muncă înfiorător a avut loc, joi după-amiaza, pe Calea Șurii Mici, la un atelier. Un bărbat care efectua o serie de reparații la un motostivuitor s-a accidentat și a decedat. 

UPDATE

Inspectorii ITM s-au deplasat la fața locului și au deschis o anchetă. Se pare că tânărul, care avea 29 de ani, a decedat fiind strivit de un motostivuitor.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 29 de ani. Acesta a fost prins sub un motostivuitor, în timp ce efectua lucrări de întreținere, la o firmă care are ca activitate reparații de mașini”, spune Roxana Badea, purtătorul de cuvânt al ITM Sibiu. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Alarma a fost dată în jurul orei 14:00. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că un bărbat este rănit într-un atelier de reparații de pe Calea Șurii Mici. Ajunși la fața locului, medicii au constatat că omul era decedat. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el, decât să se constate decesul.

Sursele Ora de Sibiu spun că este vorba despre un atelier de reparații utilaje.

„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență în jurul orei 14:00 pe Calea Șurii Mici în municipiul Sibiu, la un atelier de reparații, pentru a acorda asistență medicală unui bărbat rănit. Echipajul sosit la fața locului a constatat că din nefericire bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

La fața locului se află atât poliția, cât și inspectori din cadrul ITM Sibiu. Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu