șoferi băuți, prinși în trafic la mediaș și șelimbăr
foto: arhivă

Polițiștii sibieni au prins încă doi șoferi băuți pe drumurile din județ. Unul dintre ei conducea o mașină la Mediaș, iar celălalt pe DN1 la intrarea în Sibiu dinspre Șelimbăr. 

Unul dintre șoferi a fost depistat luni, în jurul orei 15:00, pe raza municipiului Mediaș. „Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada St. L. Roth de către un localnic în vârstă de 47 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. În cauză, la nivelul Biroului Rutier Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În jurul orei 19,30, la intrarea în municipiul Sibiu dinspre Șelimbăr, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au testat alcoolscopic un alt bărbat, în vârstă de 55 de ani, din județul Alba, aflat la volanul unui autoturism condus pe DN 1. Rezultatul testării a indicat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior recoltării probelor biologice, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu