scenariu de film: șoferiță urmărită de poliție pe străzile din cisnădie - era băută
foto: arhivă

O șoferiță s-a ales cu dosar penal după ce, sâmbătă seara, a fost prinsă băută la volan. Aceasta le-a atras atenția polițiștilor fiindcă circula haotic. Când oamenii legii i-au cerut să tragă pe dreapta, șoferița a continuat deplasarea, fiind urmărită de ei. 

„La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 18,15, pe strada Grigore Ionescu din orașul Cisnădie, polițiștii rutieri au observat cum o femeie aflată la volanul unui autoturism încalcă marcajul longitudinal simplu continuu, virând la stânga spre strada Daniel Renard. Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă femeia și-a continuat deplasarea urmărită de către polițiști, aceștia reușind blocarea și oprirea autoturismul în cauză după aproximativ 100 de metri”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Femeia a fost identificată, constatându-se că este vorba despre o localnică în vârstă de 47 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătoarei auto a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. După recoltarea probelor biologice, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu