incendiu la sediul arhiepiscopiei tomisului - poliția face cercetări
Sursa foto: Mediafax

În cursul nopții de sâmbătă, un incendiu a izbucnit a izbucnit la sediul Arhiepiscopiei Tomisului.

Pompierii au intervin cu șapte autospeciale de stingere, autospeciale de lucru la înâlțime sau de descarcerare, alături de echipaje SMURD și de ambulanță, Incendiul s-a manifestat la mansardă, menționează Mediafax.

„În urma incendiului, a ars mansarda pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi. La ora 1:27 incendiul a fost lichidat, dar echipajele de intervenţie au rămas la locul solicitării pentru îndepărtarea tuturor efectelor negative”, a transmis ISU Constanţa.

Dosar penal pentru distrugere în culpă

Un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă a fost deschis în cazul incendiului care a avut loc sâmbătă noaptea la sediul Arhiepiscopiei Constanța.

În cursul serii trecute, în jurul orei 21.50, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la clădirea Arhiepiscopiei Constanța, are loc un incendiu.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliției municipiului Constanța, precum și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și polițiști locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Constanța, pentru asigurarea unui perimetru de siguranță în vederea unei intervenții eficiente și rapide a pompierilor, dar și pentru restricționarea traficului rutier, acolo unde situația a impus-o.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precizează Poliția.

Incendiul a avut loc la mansarda clădirii și a afectat circa 800 de metri pătrați.

Ultima oră

Comentariul meu