Toamna reducerilor la Mobila ABC din Sibiu - Dormitoare la prețuri promoționale și gamă variată la paturile tapițate

Mobila ABC vine în atenția sibienilor cu mari reduceri pentru mobilarea celei mai importante camere din locuință. Fiind locul unde ne reîncărcăm bateriile pentru o nouă zi, este necesar să decorăm dormitorul armonios pentru a avea parte de relaxarea binemeritată. Poți vedea oferta Mobila ABC atât în magazinul fizic din Sibiu cât și pe site-ul web www.mobilaabc.ro.

Reduceri de toamnă la Mobila ABC

Toamna a venit nu doar cu zile mohorâte anul acesta, ci și cu multe reduceri la Mobila ABC! Dacă vrei să dai un suflu nou dormitorului tău sau dacă ai achiziționat un apartament și ai nevoie să îl mobilezi cu bun gust, apelează cu încredere la Mobila ABC. Toamna aceasta beneficiezi și de reduceri la dormitoarele: Agata, Mozart, Lea, Sefura, Luisa, Vilma, Amalfi, Toulouse și Olimp!

Paturile tapițate, mereu o alegere bună

Știm cu toții că trendurile sunt trecătoare și că în fiecare sezon apar noi modele pe piață, indiferent de industrie. Când vine vorba despre paturile tapițate, nu ai însă cum să dai greș. Clasice și în același timp moderne, pline de eleganță, acestea vor fi mereu „vedetele” dormitoarelor. Paturile tapițate de Turcia se găsesc la Mobila ABC, paleta de culori fiind foarte variată și la fel și dimensiunile.

Configurează-ți bucătăria ideală

Cu Mobila ABC totul este mai simplu. Acum îți poți planifica bucătăria de vis cu ajutorul unui configurator. Este un instrument foarte ușor de folosit, iar cu ajutorul lui poți deveni designerul propriei bucătării. Poți proiecta 3D, insera obiecte de mobilier în planșă și încerca diverse culori și soluții. Configuratorul funcționează fără a fi nevoie să fie descărcat și este gratuit!

Totodată, configuratorul se adaptează tuturor stilurilor și formelor de locuințe. Pot fi alese corpuri de bucătărie din toată gama, insule, mese, scaune, blaturi, chiuvete. Pot fi alese chiar și culorile, materialele și formele dorite. Este atât de simplu de folosit și, mai mult, economisești bani și timp.

Cu ajutorul experților de la Mobila ABC, îți poți configura și dressing-ul la centimetru! Clienții pot alege dintr-o gamă ce cuprinde 2.500 de modele și printuri, pentru diferite dimensiuni. Cu o ușă, două sau trei, cu oglindă simplă sau sablată, cu pal standard sau fotoprint. Orice idee ai, o poți pune în practică cu Mobila ABC.

Mobila ABC are opt magazine în România, dintre care două în municipiul Sibiu (pe strada Abatorului nr. 19 și pe strada Piața 1 Decembrie 1918), două la Mediaș (franciză), două în Râmnicu Vâlcea, unul în Făgăraș (franciză) și altul în Cluj-Napoca. Pentru a fi la curent cu promoțiile și noutățile de la Mobila ABC, accesați site-ul web sau pagina de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu