oferte de neratat la salonul de mobilă de la redal expo - reduceri la canapele și paturi tapițate

Weekend-ul evenimentelor expoziționale a început vineri la ora 12:00, la Redal Expo. Salonul de Mobilă, Târgul imobiliar și Turism Expo Sibiu sunt cele trei evenimente expoziționale la care sibienii sunt așteptați în perioada 14-16 octombrie.

În decursul celor trei zile de expoziții, zeci de firme de mobilă și branduri importante din aria obiectelor de mobilier de calitate și nu numai își vor expune produsele pentru ca sibienii să aibă la îndemână o gamă variată de alegeri. Au venit la Sibiu firme din Pitești, Timișoara și din alte orașe. Sofasib, Feydon, Edka, Timflex, Dupenlux, Novarion, The Lake Home, Remax, AirTour Travel, Mr. Peter, PeFoc sunt câteva dintre firmele importante prezente la expoziție.

oferte de neratat la salonul de mobilă de la redal expo - reduceri la canapele și paturi tapițate oferte de neratat la salonul de mobilă de la redal expo - reduceri la canapele și paturi tapițate

„Producem mobilă pe comandă la cererea clientului. Executăm după poze, dimensiuni și spații. Sunt obiecte de mobilă produse 100% în Sibiu. Folosim lemn stratificat, cadru din lemn masiv de fag, MDF și pal pe unele părți, și stofă de cea mai bună calitate. Suntem de jumătate de an pe piață și realizăm mobilier tapițat – paturi cu lăzi de depozitare sau fără, canapele și mobilier pentru HoReCa. Prețurile încep de la 4.000 de lei”, spune administratorul firmei Sofasib.

oferte de neratat la salonul de mobilă de la redal expo - reduceri la canapele și paturi tapițate

„Vă urăm bine ați venit tuturor, atât celor cu care ne întâlnim încă de la prima ediție, cât și celor aflați anul acesta pentru prima oară în cadrul expoziției de la Sibiu. Începem weekend-ul evenimentelor expoziționale la Redal Expo cu toate cele trei evenimente: Salonul de Mobilă, Târgul Imobiliar și Turism Expo, care sperăm să crească în aceeași măsură în care au crescut și primele două. La sfârșitul acestei săptămâni, începând de astăzi, sibienii pot vizita cele trei evenimente atractive de unde își pot achiziționa locuința mult visată, își pot alege mobilier modern direct de la producător sau de la firmele importatoare recunoscute din domeniu. Ca noutate la Sibiu, Turism Expo aduce în fața sibienilor oferte și oportunități de a petrece timpul liber. Pe partea de târg imobiliar avem cei mai importanți dezvoltatori. Vrem ca acest târg să se desfășoare bianual, tocmai din dorința de a aduce cât mai mulți vizitatori”, spune Ioana Aldea, managerul de proiect.

oferte de neratat la salonul de mobilă de la redal expo - reduceri la canapele și paturi tapițate

Reduceri pentru sibienii care merg la Salonul de Mobilă, Târgul imobiliar și Turism Expo Sibiu

Pe lângă zecile de produse diverse, menite să mulțumească toate preferințele sibienilor, firmele expozante au pregătit mai multe reduceri și oferte pentru cei care își doresc să achiziționeze produse în cele trei zile de expoziție. De exemplu, mobilierul modern de la Slava este redus cu 10% pentru cei interesați să își mobileze casa.

„Am venit la acest târg optimiști și cu dorința de a arăta și de a povesti despre unul dintre cele mai mari centre de mobilă din Pitești. Avem mobilă pentru toate gusturile, începând de la „economice” până la foarte stilate. Avem prețuri super competitive, modele alese cu drag pentru cumpărătorii noștri. Sperăm să avem succes și să bucurăm mulți oameni, inclusiv pe cei din Sibiu. Avem și o reducere de 10% pentru orice model ales pe perioada târgului. Rămâne doar ca sibienii să facă o plimbare, să vină să ne vadă și să ne cunoască”, spune Aurelia Pinzari, administratorul magazinului de mobilă Slava.

La Slava se găsește mobilă de calitate care se potrivește în orice casă unde se urmărește un stil mai rafinat. Un set de masă cu scaune cu șase scaune costă puțin peste 5.100, iar pentru o perdea cu draperie prețul ajunge la aproximativ 600 lei.

Canapelele modulare, o altă atracție a târgului

Un concept inovativ adus la salonul de mobilă de la Sibiu îl reprezintă canapelele modulare. Acestea îmbină luxul cu confortul și sunt considerate cele mai comode. Feydom și Edka sunt două branduri care promovează acest tip de canapele și sunt prezente în acest weekend la Redal Expo.

„Venim din Timișoara, iar produsele pe care le-am adus sunt importate. Am venit la această expoziție cu gândul de a prezenta sibienilor produsele noastre, canapelele modulare. Nu se fabrică în România și reprezintă un concept unic. Avem reducere pentru toți clienții care vor veni la expoziție. Așteptările noastre sunt mari, credem că va fi o expoziție de succes și sperăm să le placă sibienilor produsele cu care am venit”, spune administratorul firmei Feydom, Goran Kuzmanov.

oferte de neratat la salonul de mobilă de la redal expo - reduceri la canapele și paturi tapițate

„Canapelele sunt făcute din spumă poliuretanică, nu au lemn, fier, șuruburi, balamale sau arcuri. Husele se dau ușor jos pentru a fi curățate, iar culorile sunt la alegere. Într-o secundă le poți face pat. Sunt ideale pentru spațiile mici”, precizează Costel Guzganu, un reprezentant al firmei Edka.

Sibienii sunt așteptați la Salonul de Mobilă, Târgul imobiliar și Turism Expo Sibiu în acest weekend, vineri între orele 12:00-19:00, sâmbătă între 10:00-19:00, iar duminică între 10.00-18:00. Intrarea este liberă.

Ultima oră

Comentariul meu