îl vrea sau nu turcan pe bibu la cârma primăriei sibiu? - „nu îmi permit să am afinități personale”
foto: arhivă

Adrian Bibu a anunțat, zilele trecută, că s-a decis să candideze din nou, la alegerile locale din 2024, pentru funcția de primar al municipiului Sibiu. Raluca Turcan, președintele organizației județene PNL, a comentat decizia lui Bibu, spunând că nu poate avea „afinități personale” și va susține decizia partidului. 

Întrebată dacă susține candidatura lui Adrian Bibu la primăria Sibiu, Raluca Turcan a declarat, într-o conferință de presă, că susține alegerea finală a partidului, oricare ar fi aceea. Turcan nu a răspuns concret dacă îl va susține. 

„Președintele organizației municipale, într-o reședință de județ, este întotdeauna o opțiune importantă pentru orice partid își propune să câștige primăria municipiului reședință de județ. Deci, din acest punct de vedere, e foarte important ca cine țintește câștigarea primăriei, să înceapă activitatea pentru a-i convinge pe oamenii care trebuie să-i voteze. 

Eu, ca președinte de organizație județeană, trebuie să susțin decizia finală a partidului. Aceasta este principala mea obligație. Nu îmi permit să am afinități, opțiuni personale, ci să fiu cu motoarele turate la maxim în spatele deciziei partidului”, a spus Raluca Turcan, deputat PNL și șefa organizației județene, în conferința de presă de vineri organizată la Sibiu. 

Administratorul județului, Adrian Bibu, a candidat și la alegerile din 2020 pentru funcția de primar al orașului. El a primit atunci 14.773 de voturi din partea sibienilor, având un procent de 31,13%. (VEZI AICI REZULTATELE ALEGERILOR DIN 2020)

Ultima oră

Comentariul meu