Trotuarul cu valuri din Sibiu va fi refăcut - Primăria: „Lucrările nu au fost corect executate”
Sursa: Facebook/Alexandru Cibu-Deaconu

Trotuarul de pe strada Ilarie Chendi din municipiul Sibiu, reabilitat recent, a stârnit o serie de reacții din partea cetățenilor orașului, iar asta fiindcă lucrarea a fost prost executată, lucru afirmat și de reprezentanții primăriei. Constructorul este obligat acum să strice toată porțiunea „cu valuri” și să o refacă pe cheltuiala proprie. 

CITEȘTE ȘI: Lucrare de mântuială în Sibiu – Trotuarul cu valuri – „Avem un nou skatepark în oraș”

Trotuarul de pe strada Ilarie Chendi din municipiul Sibiu a fost reabilitat. A fost turnat asfaltul și au fost puse și borduri  totul pentru ca pietonii să poată circula în siguranță. Doar că aceștia nu au fost prea mulțumiți de felul în care a ieșit lucrarea, iar asta fiindcă trotuarul are „valuri”. Oamenii au semnalat că trotuarul arată, mai degrabă, ca un „skatepark” din cauza denivelărilor din loc în loc. 

Constructorul va reface trotuarul

Reprezentanții primăriei spun că inspectorii Direcției Tehnice au constatat că lucrarea a fost executată prost, astfel că s-a cerut constructorului să refacă trotuarul.

„Lucrările în cauză nu sunt corect executate, un fapt pe care inspectorii Direcției Tehnice l-au constatat în teren în data de 10 octombrie și au dispus constructorului, firma SC Terra Building SRL, refacerea acestor suprafețe pe cheltuiala proprie. Constructorul a început deja lucrările de remediere”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică