podul peste cibin de pe șoseaua alba iulia s-ar putea redeschide mai rapid – constructor: “mai avem de lucru la rețeaua de apă”
DCIM100MEDIADJI_0121.JPG

Lucrările de montare a grinzilor de la podul de pe Șoseaua Alba Iulia sunt aproape finalizate, astfel că de vineri, 14 octombrie, ar putea fi redeschisă circulația pe acest tronson. Podul a fost închis luni, iar în decursul acestei săptămâni circulația a fost închisă complet, fapt ce se datorează atât montării a 39 de grinzi, cât și lucrărilor la o conductă de apă.

podul peste cibin de pe șoseaua alba iulia s-ar putea redeschide mai rapid – constructor: “mai avem de lucru la rețeaua de apă”

Managerul proiectului declară că lucrările nu au fost încă finalizate, însă redeschiderea podului spre circulație în decursul zilei de mâine, vineri 14 octombrie, este foarte probabilă. „Încă n-am terminat de montat grinzile și mai avem de lucru la rețeaua de apă. Mâine sperăm să terminăm cu rețeaua de apă și atunci deschidem, însă lucrările nu sunt finalizate. Solicitarea noastră a fost până vineri inclusiv, și eventual sâmbătă. Sper ca mâine până la ora 14 să fie gata, dar nu putem să promitem pentru că lucrările sunt încă în desfășurare”, ne-a declarat Vasile Bălănean, Managerul de proiect al firmei Geiger care coordonează lucrările de la podul peste Cibin.

Citește și: Lucrările la podul peste Cibin de pe Șoseaua Alba Iulia – Imagini spectaculoase cu montarea grinzilor

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Domnule “sibian” ar fi bine sa nu mai faci comentarii nedocumentate sau rauvoitoare.Apa Canal Sibiu a facut ieri o singura sudura la conducta de apa de la podul peste Cibin, restul lucrarilor fiind executate de catre antreprenorul lucrarii.Nu inteleg ce “jeg” am lasat in urma acestui ajutor acordat constructorului! “Jegul” este posibil sa fie altundeva…

  2. la conducta de apa lucrau ieri “expertii” de la Apa-Canal Sibiu…sa vedeti ce jeg ramane dupa ei…despre calitatea lucrarilor ce sa mai vorbim