Furt din Orașul Artiștilor de la Sibiu - O „doamnă” și-a însușit un tablou
Sursă foto: Art Point

În dimineața de joi, 13 octombrie, un tablou din Orașul Artiștilor, din Piața Mică a fost furat. Tudor Popa, Președintele Asociației pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu(AIOS), este cel care a observat dispariția lucrării de artă.

Sibianul a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu tabloul, sperând că persoana care l-a furat să îl înapoieze. Din câte a văzut, crede că o doamnă care a trecut prin Piața Mică ar fi luat tabloul. Dacă lucrarea nu va fi înapoiată, acesta se gândește să sune la poliție. „Îmi plac oamenii pasionați de artă, dar nu hoții de artă. Nu am nevoie de explicații de la „doamna” ce și-a însușit azi tabloul nostru din Oraşul Artiştilor din Piața Mică. Am nevoie doar să mi-l aducă înapoi”, spune Tudor în postarea de pe Facebook.

Furt din Orașul Artiștilor de la Sibiu - O „doamnă” și-a însușit un tablou

Contactat de reporterul „Ora de Sibiu”, Tudor a mărturisit că este prima dată când se confruntă cu o astfel de situație. „Astăzi, de dimineață a fost furat în timp ce strângeam lucrurile. Tabloul făcea parte dintr-o expoziție pe care am demontat-o, iar tabloul era dat jos de pe perete, era pus lângă căsuță. S-o fi gândit că e aruncat sau ceva”, adaugă artistul.

 

Ultima oră

Comentariul meu