accident într-o intersecție din mediaș din cauza unui șofer care a trecut pe roșu
foto: arhivă

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit, joi după-amiaza, la un accident rutier produs într-o intersecție din municipiul Mediaș. Evenimentul s-a produs din cauza unui șofer care a trecut pe roșu. 

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cloșca, un medieșean în vârstă de 37 de ani nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric, a pătruns în intersecția cu strada Unirii și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o tânără în vârstă de 24 de ani, din Târnava”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, care a fost transportată la spital conștientă. „Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Medias a intervenit de urgentă în Municipiul Mediaș la un accident rutier. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 24 de ani conștientă, care a fost transportată la CPU Mediaș cu o contuzie la membrul inferior și atac de panică”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Ultima oră

Comentariul meu