video - imagini noi de pe autostrada sibiu - boița. tronsonul este aproape finalizat
Credit: youtube.com/Ioan Adrian Gica

Lotul Sibiu-Boița din cadrul autostrăzii Sibiu-Pitești este aproape de finalizare. Stadiul de execuție al proiectului este de 85%, iar lucrările avansează conform programului.

În acest moment se lucrează la montajul sistemelor de protecție și siguranță și la finalizarea lucrărilor din zona alunecării de după viaductul Tălmăcel. Urmează să se toarne stratul de uzură pe calea Boița, înainte de Viaductul Tălmaciu, iar după viaduct – în zona podului peste râul Sadu – se lucrează atât la finalizarea terasamentului, cât și la modificarea și lărgirea cursului râului.

YouTube video

În zona parcării de la km 8 se fac ultimele pregătiri pentru finalizarea lucrărilor de turnare a betoanelor la platformele viitoarelor parcări. La podul peste Valea Sărății se lucrează la montarea sistemelor de dilatare a podului, iar la podul peste Valea Tocilelor este în curs montarea panourilor fonoabsorbante.  Montarea sistemului de protecție și siguranță rutieră se apropie de finalizare, și se execută deja lucrări de marcaje rutiere înainte și după pod.

Ultima oră

Comentariul meu