istoria lui toby maguire la jocuri de noroc

Despre actorul Toby Maguire se poate spune că este reprezentativ pentru generaţia sa şi că prezenţa sa în rolul Omului Păianjen din trilogia cu acelaşi nume nu face decât să confirme acest lucru. Pentru că este un actor de succes, nu se poate spune despre Toby că este un om sărac şi că ar avea nevoie de bani.

Circulă însă zvonuri că Toby a avut pentru multă vreme o altă sursă de venituri inedită, jocurile de noroc. Şi nu a ales un joc la întâmplare ci chiar jocul de poker pe care îl practica cu elita de la Hollywood. Sunt adevărate aceste zvonuri despre actor sau sunt simple fabulaţii?

Vom încerca să răspundem cum nu se poate mai corect la această întrebare şi să vedem împreună dacă există un precedent care l-a făcut pe acest îndrăgit actor să se infiltreze în industria ilegală a jocurilor de noroc. Citeşte deci rândurile următoare şi află ce poveste inedită sta în spatele acestei pasiuni ale celebrului actor.

Poveşti cu Toby Maguire la jocuri de noroc

Bonusurile care oferă free spins sunt primite cu căldură de fiecare jucător care alege să joace îndrăgitele păcănele. Este ocazia propice de a experimenta alte sloturi şi de ce nu, de a realiza câştiguri financiare fără să îşi implice în joc propriile resurse financiare.

Dar în jocul de poker ai nevoie de resurse serioase financiare, mai ales dacă eşti angrenat în partide de poker pe mize mari. Ori exact acesta este segmentul pe care se pare că îl îndrăgea Toby Maguire, cel de poker pe mize consistente.

Totuşi, există dovezi că pokerul pe mize mari era pasiunea secretă a lui Toby Maguire? Se pare că da şi totul se leagă de celebra Molly Bloom, organizatoarea de partide de poker ilegal pe mize mari despre care s-a făcut chiar un film la Hollywood, „Molly’s Game”.

În cartea sa, Molly recunoste că a organizat partide de poker pentru elita actorilor şi oamenilor de afaceri din Hollywood, printre care se numără şi Toby Maguire. Compania era una selectă, aşa că Toby îşi punea talentul în joc în faţa unor colegi celebrii ca Leonardo DiCaprio, Ben Affleck sau Alex Rodriguez.

Dintre toţi aceşti participanţi la partidele de poker organizate de Molly Bloom, referirile cele mai multe îl au în prim plan pe Toby. Se speculează chiar ideea că în film personajul Jucătorului x făcea trimitere directă chiar la Toby Maguire, lucru dezminţit ulterior de către directorul filmului, Aaron Sorkin.

Dar chiar şi aşa există dovezi că Toby era un jucător redutabil la poker şi că a reuşit să strângă o adevărată avere din acest joc. În cartea sa „Billion Dollar Hollywood Heist” Houston Curtis relatează un episod în care Toby reuşeşte să câştige 2 milioane de dolari de la fondatorul Cirque du Soleil, Guy Laliberte.

Imaginea generală despre Toby Maguire este aceea a unui jucător redutabil de poker care are nervii tari şi nu se pierde în faţa unor partide pe sume mari. Şi acelaşi Curtis afirma cu certitudine că până acum Toby a strâns din aceste partide de poker între 30 şi 40 de milioane de dolari, însă nu se poate dovedi acest lucru din cauza secretului care încă planează asupra acestor partide de poker pe mize mari.

istoria lui toby maguire la jocuri de noroc

Este Toby Maguire dependent de jocurile de noroc?

Se poate spune cu certitudine că Toby Maguire are suficiente abilităţi pentru jocul de poker astfel încât să îl plasăm în elitele acestui joc de noroc. Nu poţi câştiga atâţia bani cu un joc la întâmplare, este clar că actorul are şi abilităţi dar şi o doză extraordinară de curaj, necesar se pare în partidele pe mize mari.

Se ridică în mod logic întrebarea dacă Toby este dependent de jocurile de noroc, datorită faptului că a ales partidele ilegale de poker pe mize mari. Este posibil ca răspunsul să fie da, însă nu excludem nici cealaltă variantă.

Explicaţia este că lucrurile sunt neclare în privinţa lui Toby, chiar dacă Molly şi Curtis confirmă aceste partide ilegale şi sumele mari de bani câştigate de actor. Nu există deci dovezi palpabile care să ducă la concluzia că actorul a dezvoltat o dependenţă faţă de jocurile de noroc, deci întrebarea nu poate avea un răspuns pertinent.

Ceea ce este sigur este faptul că Toby Maguire nu mai este implicat în partide de poker pe mize mari. Se ştie cu certitudine că a renunţat la acest viciu şi indiferent dacă a fost dependent sau nu, astăzi actorul se dedică în totalitate profesiei sale de bază şi nu mai participă la jocurile de noroc.

istoria lui toby maguire la jocuri de noroc

Cum să joci poker că Tobey Maguire

Este foarte clar că Toby Maguire agrea partidele de poker unde mizele erau extrem de mari. Cu siguranţă că şi bugetul cu care actorul pleca în joc era unul la fel de mare, astfel încât să îi permită să facă faţă sesiunilor de pariere.

Nu sugerăm bugete mari de joc ci o să ne axăm pe modul în care poţi obţine succese financiare similare cu ale lui Toby, evident la o altă scară de valoare. Ceea ce se ştie despre Toby este că îşi alegea cu mare grijă mesele şi partenerii de joc.

Exact acest lucru îţi sugerăm şi noi, să alegi întotdeauna o masă de poker unde să simţi că îţi este locul. Uită-te la mizele minime cerute, la numărul de jucători de la masa de joc şi nu în ultimul rând la tipul de poker practicat la masă.

Şi pentru că eşti un jucător modern, nu ocoli partidele de poker de pe platformele online. Dimpotrivă, accesează-le cât mai des pentru că acest joc există acolo într-o mulţime de variante şi mize de joc.

Pentru că ai decis să devii client al unei platforme, nu ezita să accesezi cât mai multe dintre bonusurile care ţi se oferă. Şi dacă ai în faţă un bonus dedicat exclusiv jocului de poker nu îl rata, pentru că îţi dă şansa să îţi pui în evidenţă abilităţile la acest joc şi de ce nu, să ai parte şi de un succes financiar răsunător.

Concluzie

Are Toby Maguire în spate o istorie de jucător de poker pe mize mari? Sunt 2 oameni celebri care confirmă acest lucru şi dau detalii picante despre implicarea actorului în partidele ilegale de poker pe mize mari. Nu îţi recomandăm acest lucru, dar dacă vrei să ai succesul lui Toby alege cu grijă masa de joc, selectează bonusul cel mai ofertant şi cu siguranţă că jocul de poker îţi va aduce satisfacţia dorită.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu