stadionul municipal, construit exclusiv din bugetul local - astrid fodor spune că nu a avut încredere în cni

Astrid Fodor a descris folosirea exclusivă a bugetului local în vederea construirii Stadionului Municipal din Sibiu ca fiind rezultatul relației proaste pe care a avut-o cu Compania Națională de Investiții (CNI).

În interviul realizat de ”Ziarul Financiar”, Fodor a spus că a ales să facă investiția de la Stadionul Municipal Sibiu din bani publici pentru că nu a avut încredere în CNI. „Stadionul e făcut din bugetul local și nu din bani de la CNI. În primul rând, din cauza relației proaste pe care am avut-o cu CNI-ul. S-au început câteva unități de învățământ care au rămas nefinalizate. Ani de zile au stat ca niște ruine. Nu s-a finalizat nimic”, spune Primarul municipiului.

Din aceste motive, Primarul Sibiului a ales să finanțeze unul dintre cele mai mari proiecte din oraș exclusiv din bugetul local. „Nici nu am putut să continuăm noi investițiile, pentru că nu era permis. Într-un final s-au deblocat și am putut finaliza noi aceste unități de învățământ”, a adăugat Astrid Fodor în cadrul interviului online cu Ziarul Financiar.

Fodor a accentuat ideea neîncrederii în CNI. ”Noi nu ne putem permite ca un așa obiectiv de investiții mare să stea pentru că nu mai sunt bani sau ceva se întâmplă. Am ajuns în faza în care Sibiul avea nevoie de acest stadion municipal”.

Valoarea totală a investiției de la Stadionul Municipal a fost calculată la 132.843.616,38 lei (fără TVA).

Citește și: VIDEO: Cele mai noi imagini de pe Stadionul Municipal – Arena de cinci stele a Sibiului, aproape finalizată

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Intreb pentru un prieten – de ce fuge primaria de fonduri europene – acolo nu se pot face smecherii cu banii?