drogat la volan, prins de poliție în tălmaciu după ce a depășit neregulamentar - nu avea permis
FOTO: arhivă

Un bărbat din București, în vârstă de 36 de ani, a fost prins de poliție, în Tălmaciu, conducând un autoturism fără să aibă permis de conducere. Omul era și drogat. 

Polițiștii l-au tras pe dreapta fiindcă l-au surprins cum depășea neregulamentar. „La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 03,00, pe DN 7, în localitatea Tălmaciu, polițiștii Biroului Rutier pentru Drumuri Naționale și Europene au observat cum șoferul unui autoturism efectuează manevra de depășire neregulamentară”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

După oprirea autoturismului, polițiștii au constatat că la volan se află un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul București, în urma verificărilor rezultând faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Ultima oră

Comentariul meu