Beat și fără permis, s-a răsturnat cu ATV-ul într-un șanț din Ighișu Nou
foot: arhivă

Un bărbat din Ighișu Nou s-a urcat băut pe un ATV și, fiindcă era băut, s-a răsturnat cu el într-un șanț. În urma accidentului, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

„La data de 10 octombrie., în jurul orei 21,40, în localitatea Ighișu Nou, în timp ce conducea un ATV pe strada Școlii, un localnic în vârstă de 43 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Mediaș, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, la nivelul Biroului Rutier Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Imediat după producerea accidentului, un prieten al celui care l-a condus, a transportat ATV-ul la domiciliul victimei, fără încuviințarea polițiștilor. Bărbatul, un localnic în vârstă de 34 de ani, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș – Biroul Rutier, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică