accident cu două victime la șelimbăr în zona extaz - patru mașini implicate în coliziune
foto: arhivă

Un accident rutier a avut loc, duminică după-amiaza, pe DN 1, la Șelimbăr, în zona Extaz. Patru mașini sunt implicate în evenimentul rutier care s-a soldat cu rănirea a două persoane. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, în timp ce conducea un autoturism spre Vâlcea, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din județul Prahova, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, proiectându-l înainte. Alte două autoturisme aflate în coloană au fost lovite.

„În total au fost implicate 4 autoturisme, două femei, pasagere în primul și al doilea turism lovite necesitând îngrijiri medicale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Echipajele SMURD venite la fața locului le-au transportat pe cele două femei la spital. „Echipajul medical a evaluat un număr de 4 persoane, care erau implicate în acest accident. La fața locului a fost solicitat de către colegii noștri încă un echipaj SMURD. Două femei în vârstă de 20, respectiv 35 de ani vor fi transportate la UPU Sibiu conștiente cu dureri cervicale. Celelalte două persoane (un bărbat și o femeie) au refuzat transportul la spital”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul se desfășoară îngreunat pe direcția Sibiu – Vâlcea, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Ultima oră

Comentariul meu