UPDATE: Două persoane s-au prăbușit cu un motodeltaplan la Șelimbăr

Două persoane s-au prăbușit, sâmbătă după-amiaza, cu un motodeltaplan la ieșire din localitatea Șelimbăr spre Bungard. Echipajele ISU Sibiu intervin la fața locului și, în același timp, a fost solicitat și elicopterul SMURD al ISU Mureș. 

UPDATE 2

”Astăzi, în jurul orei 14:00, printr-un apel 112, polițiștii Biroului Județean de Poliție Tranporturi Sibiu au fost sesizați despre producerea unui accident cu un motodeltaplan, în zona localității Șelimbăr”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiști din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi, polițiști din cadrul I.P.J. Sibiu și jandarmi din cadrul I.J.J. Sibiu s-au deplasat la locul indicat, iar din primele cercetări, se pare că, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma anchetei, un motodeltaplan în care se aflau doi bărbați, în vârstă de 28, respectiv 69 de ani, a căzut pe un câmp din zona localității Șelimbăr, lângă autostrada A1.

În continuare sunt efectuate cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, urmând a fi stabilite circumstanțele în care s-a produs evenimentul și încadrarea juridică a faptei.

UPDATE 1

Cei doi bărbați care se aflau în motodeltaplanul care s-a prăbușit au primit îngrijiri medicale la fața locului și sunt transportați la UPU Sibiu de către echipajele SMURD. Este vorba despre un bărbat de 69 de ani cu fractură la membrul inferior și traumatism cranio-cerebral și despre un bărbat de 28 de ani politraumatizat

Elicopterul SMURD nu mai intervine.

ȘTIREA INIȚIALĂ

UPDATE: Două persoane s-au prăbușit cu un motodeltaplan la Șelimbăr

Din primele informații sunt implicate în eveniment două persoane, ambele fiind conștiente.

„ISU Sibiu intervine de urgență cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere, la ieșirea din localitatea Șelimbăr spre Bungard, unde un motodeltaplan s-a prăbușit. La locul intervenției se deplasează și elicopterul SMURD al ISU Mureș”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Intervenția este în desfășurare, revenim cu informații.

Ultima oră

Comentariul meu