video fc hermannstadt joacă sâmbătă cu u cluj - marius măldărășanu: ”va fi un meci greu. mergem acolo să câștigăm”
FOTO - FC Hermannstadt - Pagina Oficială de Facebook

FC Hermannstadt joacă sâmbătă, 8 octombrie 2022, de la ora 14:00, în deplasare la Cluj-Napoca cu Universitatea. Partida dintre cele două echipe constă pentru etapa cu numărul 13 din Liga 1.

În etapa trecută, sibienii au pierdut la Mediaș pe final, scor 1-2 cu Sepsi OSK. De cealaltă parte, Universitatea Cluj revine pe teren propriu după o remiză, scor 1-1 cu FC Botoșani.

În clasament lucrurile stau diferit, FC Hermannstadt este pe locul 3 cu 22 de puncte, după prima înfrângere din Liga 1. ”Șepciile roși” ocupă poziția a 14-a în clasamentul ligii întâi, cu 11 puncte.

”Este un meci ca ori care altu. Sezonul trecut când a apărut prima înfrângere, am avut reacție. Asta e realitatea, înveți din înfrângere. Întâlnim un adversar pe care il cunoaștem destul de bine. Va fi un meci greu. Jucăm la ei pe stadion, chiar dacă va avea o asistență numeroasă, nu contează acest lucru. Vreau o reacție după această înfrângere, mergem acolo să câștigăm” a declarat antrenorul lui FC Hermannstadt, înaintea duelului cu ”U” Cluj.

Ultima oră

Comentariul meu