bărbatul mort în incendiul de pe constituției era om al străzii - focul a izbucnit de la o lumânare

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seara, pe strada Constituției din municipiul Sibiu. Un om a ars de viu în casa care a luat foc din cauza unei lumânări uitată aprinsă. Se pare că acesta era om al străzii și se adăpostea de mai multă vreme în acel imobil. 

Incendiul a izbucnit joi seara, în jurul orei 20:00, din cauza unei lumânări aprinse lăsată nesupravegheată. Pompierii au fost solicitați să stingă flăcările care cuprinseseră o cameră de locuit. În interior însă, au găsit un om care era ars de viu. 

Bărbatul avea 53 de ani și, potrivit surselor Ora de Sibiu, era om al străzii. În casa respectivă, se adăpostea atât el, cât și alte trei persoane de sex masculin. Cei trei bărbați, care sunt tot oameni ai străzii, au reușit să iasă la timp din locuința cuprinsă de flăcări, astfel că nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind evaluați la fața locului de echipajele Smurd. 

În urma incendiului a ars în totalitate o cameră de locuit, alte 3 camere au fost afectate de incendiu (aproximativ 50 mp), bunurile din interiorul acestora, precum și aproximativ 20 mp din acoperiș. Pompierii au limitat incendiul, astfel nu s-a extins la întregul imobil și de asemenea a fost salvată o pisică. (IMAGINI DE LA INCENDIU, AICI)

Ultima oră

Comentariul meu