Un TIR a luat foc în mers la intrare în Avrig

Un TIR a luat foc în mers, joi dimineața, pe DN1 la Avrig. Pompierii sibieni au intervenit pentru a lichida incendiul, iar polițiștii pentru a dirija traficul.

“Pe DN 1, la intrarea în Avrig dinspre Brașov, se circulă alternativ după ce semiremorca unui ansamblu tir a luat foc în mers, incendiul manifestându-se ulterior la întreg ansamblul”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

Un TIR a luat foc în mers la intrare în Avrig

Evenimentul s-a produs în jurul orei 05,00, iar până la ora 07:00, traficul rutier a fost blocat total. Tirul era condus spre Sibiu, fiind încărcat cu componente auto.

„La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție, un echipaj SMURD, dar și membri ai SVSU. Incendiul se manifesta generalizat la remorca frigorifică a unui autocamion, care era încărcată cu produse alimentare. În urma intervenției pompierilor, a fost salvat capul tractor, însă remorca și încărcătura acesteia au ars în totalitate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Un TIR a luat foc în mers la intrare în Avrig Un TIR a luat foc în mers la intrare în Avrig

Din fericire nu au fost semnalate victime. Polițiștii rutieri dirijează circulația autovehiculelor.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică