petrecere incendiară la backyard - puya este capul de afiș

Cele mai tari petreceri din Sibiu continuă și weekendul acesta cu unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Puya va urca pe scena de la The Home of Bakyard, sâmbătă, 8 octombrie.

Organizatorii petrecerilor de la Backyard au pregătit și pentru weekend-ul acesta mai multe surprize. Puya este capul de afiș al evenimentului de sâmbătă, iar pe lângă renumitul artist, doi DJ importanți vor face atmosferă pentru cei care vor să petreacă până dimineața.

Se anunță petrecere incendiară sâmbătă la Backyard. Petrecăreții vor avea parte de muzică de calitate, atmosferă de festival pe măsură și cele mai bune băuturi. Sebastian va fi cel care va da startul petrecerii, urmat de AFGO și de Puya, una dintre cele mai emblematice fețe ale hip-hop-ului românesc. Distracția va începe la ora 21:00, așa că pregătește-te din timp și vino la Backyard să dansezi pe cele mai tari hit-uri până dimineața și să întâlnești oameni faini.

Biletele pot fi cumpărate online și costă 50 de lei în presale și 80 lei dacă vor fi cumpărate direct de la intrare. Pentru cei interesați pot să își facă rezervare la numărul de telefon +40 (743) 272 597.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu