hermannstadt rămâne pe podium chiar dacă a suferit prima înfrângere din sezon

Hermannstadt a suferit în etapa a 12-a din Superliga prima înfrângere din acest sezon. Chiar și așa, echipa lui Marius Măldărășanu rămâne pe podiumul clasamentului, în spatele celor de la Farul Constanța și Rapid.

După 12 etape disputate, Hermannstadt este pe locul 3, cu 22 de puncte, cinci sub liderul Farul și două sub Rapid, însă sibienii au un meci mai puțin disputat, o restanță cu CFR Cluj.

Eșecul cu Sepsi, scor 1-2, a fost primul din acest sezon, după un meci în care Hermannstadt a deschis scorul prin Daniel Paraschiv, dar oaspeții au întors rezultatul pe final prin reușitele lui Denis Ciobotariu și Pavol Safranko.

YouTube video

Chiar și așa, Hermannstadt rămâne pe podium și există și suporteri care visează la un parcurs perfect care ar putea transforma echipa într-o campioană neașteptată. Conform agențiilor ce oferă cote pariuri Superliga , în momentul de față Hermannstadt este creditată cu șansa a șaptea la trofeu, cu o cotă de 101.0.

Favorite sunt CFR Cluj (cota 2.00), FCSB (cota 6.00), Universitatea Craiova (cota 7.00), Rapid (cota 10.00), Farul (cota 12.00) și Sepsi (cota 51.00). Pe de altă parte, Hermannstadt este echipa cu cele mai mari șanse să fie cel mai bine clasată dintre nou promovate, cu cota 2.00.

Ce a spus Marius Măldărășănu după primul eșec din Superliga

hermannstadt rămâne pe podium chiar dacă a suferit prima înfrângere din sezon

După înfrângerea cu Sepsi, antrenorul Marius Măldărășanu nu a făcut o tragedie și a afirmat că este mândru de modul în care au luptat jucătorii săi.

Înfrângerea face parte din sport. Și dacă am fi prelungit această situație, să zicem că ar fi venit mai târziu, nici atunci nu ne-o doream. A venit, este dureroasă prin prisma scorului, pentru că am avut 1-0 după o primă repriză bună a noastră. Din puncte de vedere ofensiv, pe pressingul lor ne-am încăpățânat să stăm cu mingea în pe zona respectivă și au câștigat mingea foarte repede. În momentul în care am jucat noi rapid, am dus mingea în terenul advers, a venit și golul.

 De asta suntem dezamăgiți, pentru că în a doua repriză ne-am retras. Era normal să riște, au venit peste noi, au pus presiune mare, au apărut greșelile, au venit fazele fixe. Dovadă, faptul că golurile au venit după două cornere. Sunt mândru de ei. Au avut un parcurs extraordinar, rămânem pe podium. Înfrângerea face parte din sport. Am avut reacție bună. Asta vreau de la ei. Capul sus pentru că au dat totul. Jocul greșeala așteaptă. Am jucat cu o echipă foarte bună, în creștere„, a spus Măldărășanu la Digi Sport.

Pentru Marius, partida cu Sepsi a fost a 44-a pe banca lui Hermannstadt. El are un procentaj excelent, de 2.09 puncte obținute în fiecare meci. E cea mai bună medie din cariera sa, din moment ce la Metaloglobus a avut 1.54 puncte pe meci, iar la Astra 1.57.

Pentru Hermannstadt urmează deplasarea cu U Cluj

Pentru Hermannstadt, următorul meci în Superliga va avea loc pe 8 octombrie, de la ora 15:00, în deplasare la Universitatea Cluj, o altă nou promovată pe care sibienii o cunosc bine din sezoanele precedente.

U Cluj este în revenire de formă de la venirea antrenorului Eugen Neagoe, chiar dacă în clasament ocupă abia locul 14, cu 11 puncte acumulate. Clujenii sunt însă neînvinși în ultimele cinci partide, având trei victorii (una în Cupa României) și două remize. În ultima etapa de campionat, U Cluj a înregistrat o remiză pe terenul celor de la FC Botoșani.

Hermannstadt are amintiri plăcute de la ultimele două meciuri disputate pe terenul celor de la U Cluj, reușind să câștige de fiecare dată. În mai 2022, sibienii s-au impus cu 2-1, pentru ca în iunie 2019 să câștige cu 2-0.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

 

Ultima oră

Comentariul meu