foto: locuință în flăcări pe strada constituției - bărbat găsit decedat

Pompierii sibieni au intervenit, joi seara, pe strada Constituției din Sibiu pentru a lichida un incendiu izbucnit la o locuință. Flăcările au cuprins una dintre camere, iar acolo a fost găsit un bărbat decedat. Omul avea 53 de ani. 

foto: locuință în flăcări pe strada constituției - bărbat găsit decedat

„În această seară în jurul orei 20:10, pompierii militari sibieni au fost solicitați să intervină în municipiul Sibiu, pe strada Constituției, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu cu risc de propagare. La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

foto: locuință în flăcări pe strada constituției - bărbat găsit decedat foto: locuință în flăcări pe strada constituției - bărbat găsit decedat foto: locuință în flăcări pe strada constituției - bărbat găsit decedat

Forțele operative sosite la locul incendiului au constatat că acesta se manifesta generalizat la o cameră de locuit, iar în interiorul încăperii se afla o persoană de sex masculin în vârstă de 53 de ani decedată. Alte trei persoane de sex masculin s-au autoevacuat. Acestea au fost evaluate din punct de vedere medical, neavând nevoie de îngrijiri suplimentare.

foto: locuință în flăcări pe strada constituției - bărbat găsit decedat

În urma incendiului a ars în totalitate o cameră de locuit, alte 3 camere au fost afectate de incendiu (aproximativ 50 mp), bunurile din interiorul acestora, precum și aproximativ 20 mp din acoperiș. Pompierii au limitat incendiul, astfel nu s-a extins la întregul imobil și de asemenea a fost salvată o pisică. Cauza probabilă care a dus la izbucnirea incendiului a fost dată de o lumânare lăsată nesupravegheată în spații închise.

Ultima oră

Comentariul meu