șofer din sibiu oprit de poliție pe valea oltului după ce a aruncat o sticlă pe stradă - omul era beat
foto: arhivă

Un șofer din Sibiu, care conducea o autoutilitară pe Valea Oltului, a fost oprit de polițiști după ce a aruncat un recipient pet pe stradă. Oamenii legii l-au luat la întrebări și așa au descoperit că bărbatul era beat.

„Polițiștii Serviciului Rutier au oprit pe Drumul Național 7, în localitatea Racovița, o autoutilitară condusă de un bărbat de 43 de ani, din Sibiu, după ce aceștia au observat că din autoutilitara pe care o conducea a fost aruncat pe partea carosabilă un recipient PET”, spun reprezentanții IPJ Vâlcea.

În urma verificărilor efectuate și a testării cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Bărbatul a fost sancționat contravețional cu 1305 lei, pentru aruncarea pe drumul public a PET-ului și au fost întocmite acte premegătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ultima oră

Comentariul meu