scandalagiii de la vurpăr, care s-au bătut cu răngi și topoare, plasați sub control judiciar

Cei zece scandalagii care s-au bătut, în septembrie, în Vurpăr, cu răngi și topoare, au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile. 

„În cauză, la data de 4 octombrie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus față de cele 10 persoane aplicarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.
Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 1 de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu”, anunță Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

DETALII DESPRE BĂTAIE, AICI

Un scandal monstru a avut loc, în noaptea de 19 spre 20 septembrie, în localitatea Vurpăr. Mai multe persoane s-au lovit cu pumnii și picioarele, dar și cu răngi și topoare. În urma altercației mai mulți oameni au ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale. În urma celor întâmplate, oamenii legii au descins luni dimineața la locuințele bătăușilor. Zeci de mașini de poliție, împreună cu patrule canine și mascați, au plecat spre localitate pentru a-i găsi pe cei implicați. Zece oameni au fost reținuți atunci, iar acum au fost plasați sub control judiciar.

Ultima oră

Comentariul meu