accident pe strada constantin noica din sibiu - femeie lovită de o mașină pe trecerea de pietoni
foto: arhivă

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident produs pe strada Constantin Noica din municipiul Sibiu. O femeie în vârstă de 38 de ani a fost lovită de o mașină în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. 

„Din primele cercetări efectuate, se pare că, în timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni situată în apropierea intersecției cu strada Revoluției, pe tronsonul cu sens dublu al străzii C. Noica, o sibiancă în vârstă de 38 de ani a fost acroșată de un autoturism condus spre Piața Unirii de către o femeie în vârstă de 68 de ani, din județul Brașov”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. „În urma accidentului femeia a suferit un traumatism de membru inferior și a fost transportata la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare”, a precizat Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor producerii accidentului. Fără mari probleme de trafic.

Ultima oră

Comentariul meu