Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit la un accident produs la intersecția străzilor Moșnei cu Angărul de Jos. Un biciclist care nu a acordat prioritate a fost lovit de o mașină. Acesta a fost transportat la spital. 

„Din primele cercetări rezultă că un bărbat în vârstă de 59 de ani, în timp ce conducea o bicicletă pe strada Angărul de Jos, a pătruns în intersecția cu strada Moșnei fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe această stradă de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, ambii localnici”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, biciclistul a fost rănit și a fost transportat la spital conștient. „Un echipaj SMURD a intervenit de urgență în municipiul Mediaș pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 59 de ani conștient care a fost transportat la CPU Mediaș cu dureri lombare și traumatism cranio-cerebral, în urma unui accident rutier”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În cauză, s-a deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. Fără probleme de trafic.

Ultima oră

Comentariul meu