Sibian drogat la volan, prins de poliție după ce a trecut pe roșu
foto: arhivă

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Chirpăr s-a ales cu dosar penal după ce, în noaptea de duminică spre luni, a circulat cu mașina fiind sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a atras atenția fiindcă a trecut pe roșu. 

„La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 00,30, în municipiul Sibiu, pe Bulevardul General Vasile Milea, polițiștii rutieri au observat cum șoferul unui autoturism nu respectă semnificația culorii roșu a semaforului. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Chirpăr”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică