fc hermannstadt

Trupa lui Marius Măldărășanu a marcat prima înfrângere în campionat. A luat bătaie de la Sepsi, scor 2-1, după ce Hermannstadt a avut 1-0 la pauză.

Pe o ploaie torențială, meciul de la Mediaș a început greu, fără ocazii. Rondon, vârful lui Sepsi, și Opruț, fundașul de la Hermannstadt, au fost primii care și-au creat ocazii, în minutele 21, respectiv 24, notează gsp.ro.

Hermannstadt a intrat în avantaj la pauză, după ce Daniel Paraschiv a marcat un supergol. Atacantul gazdelor a primit mingea la marginea careului și a șutat dintre 4 adveresari, trimițând balonul aproape de vinclul porții lui Niczuly.

Sepsi a forțat la pauză, cu 3 schimbări, și a controlat jocul.

Elevii lui Bergodi au dominat duelurile și au creat pericol constant la poarta lui Muțiu. După ratările lui Aganovic (58) și Ninaj (71), Sepsi a reușit să egaleze prin Denis Ciobotariu. După un corner, au urmat momente de bâlbâială în careul lui Hermannstadt, iar Sepsi a marcat cu noroc. Butean a încercat să degajeze din fața porții, iar mingea a intrat în poartă după ce l-a lovit pe Denis Ciobotariu.

Până la final, Sepsi a forțat victoria, iar Safranko a dat lovitura. Intrat pe teren în minutul 84, atacantul a punctat după doar două minute. Acesta a marcat cu capul, din 6 metri, după un corner.

Ultima oră

Comentariul meu