accident medias masina stalp (1)

Accident în Mediaș! O mașină condusă de un tânăr de 24 ani a fost proiectată într-un stâlp de către un alt autoturism. Șoferița în vârstă de 53 de ani nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers.

La data de 30.09.2022, în jurul orei 22.37, o conducătoare auto, în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în afara țării, în timp ce conducea autoturismul pe strada Sibiului din Mediaș, având direcția de deplasare str. Sibiului către str. Herman Oberth, nu se asigura la schimbarea direcție de mers de pe banda II pe banda I și a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers pe banda I, de un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Târnava.

În urma coliziunii autoturismul condus de bărbat a fost proiectat în stâlpul de susținere a rețelei electrice amplasat în fața unui imobilul. Conducătorul auto a suferit vătămări corporale, fiind transportat la Spital.

Conducătorii auto au fost testat cu aparatul etilotest și drugtest rezultatele fiind negative. Polițiștii Biroului Rutier Mediaș continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ultima oră

Comentariul meu