Accident la Tălmaciu - Trei persoane rănite în urma unei coliziuni între două mașini
FOTO arhivă

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit vineri seara la un accident rutier produs in Talmaciu, pe DN7, la intersecția străzilor Gheorghe Lazar și Unirii. Două mașini sunt implicate în eveniment și trei persoane sunt rănite. 

„În accident sunt implicate două autoturisme, unul condus de către o femeie în vârstă de 20 de ani, din Tălmaciu, iar cea de-a doua mașină, de către un bărbat in vârsta de 50 de ani, din județul Vâlcea”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat vătămarea corporală a trei persoane. Este vorba despre șoferița de 20 de ani, un pasager din mașina ei și despre o pasageră din celălalt autoturism.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență în localitatea Tălmaciu 2, cu un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere, la un accident rutier. La fața locului a intervenit și ambulanța SAJ Tălmaciu. Salvatorii au acordat îngrijiri medicale și au transportat la UPU Sibiu 3 persoane, conștiente, neîncarcerate: o femeie de aproximativ 20 de ani cu traumatism la membrul inferior, un bărbat de aproximativ 35 de ani cu dureri lombare și o femeie de aproximativ 43 de ani cu multiple contuzii”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul rutier in zona producerii accidentului rutier este îngreunat. Cercetările sunt continuate pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările in care s-a produs accidentul.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică