untold a anunțat oficial când are loc festivalul din 2023 - cât costă primele bilete
Sursa: Untold Festival

Untold a anunțat oficial când are loc festivalul în 2023! Fanii UNTOLD, care doresc să fie parte din cea de-a 8-a ediție a festivalului, se pot înscrie acum pe https://untold.com/ pentru a cumpăra abonamente la un preț special de 109 euro plus taxe. 

Una dintre cele mai așteptate vesti de către fanii festivalului UNTOLD e aici. Cea de-a opta ediție a unuia dintre cele mai mari și mai așteptate festivaluri din întreaga lume, UNTOLD, va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca. Cu un capitol nou și personaje surprinzătoare, fanii, împreună cu artiștii, vor scrie în 2023 o nouă poveste din universul magic UNTOLD.

Pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, oragnizatorii spun că anul 2023 va aduce în line-up-ul festivalului trupe care vin pentru prima dată în România și artiști pe care fanii și-i doresc pe scena principală UNTOLD.  Ediția cu numărul 8 aduce și o poveste nouă, personaje noi și multe alte surprize pe care participanții le vor descoperi în tărâmul magic UNTOLD.

untold a anunțat oficial când are loc festivalul din 2023 - cât costă primele bilete

În cele patru zile și patru nopți de festival, creatorii experienței UNTOLD vor transforma cei peste 235.000 de metri pătrați din Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversității genurilor muzicale, care include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop și multe altele.

Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2023 se pun vor fi puse în vânzare joi, 6 octombrie, doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com.

Fanii UNTOLD, care doresc să fie parte din cea de-a 8-a ediție a festivalului, se pot înscrie acum pe https://untold.com/ pentru a cumpăra abonamente la un preț special de 109 euro plus taxe.

Primele abonamente vor fi puse în vânzare joi, 6 octombrie, la ora 14:00.  Organizatorii vor scoate la prima rundă 10.000 de abonamente la prețul special de 109 euro plus taxe, iar zeci de mii de oameni s-au înscris deja și abia așteaptă să își asigure intrarea în tărâmul magic UNTOLD 2023.

Peste 360.000 de oameni au participat la UNTOLD 2022, în cele 4 zile și 4 nopți de festival. Peste 200 de artiști și trupe, printre care Alok, Above & Beyond, Claptone, Hardwell, Don Diablo, David Guetta, Lost Frequencies, Morten, J Balvin, G-Eazy, Major Lazer și Anne Marie, au făcut parte din cea de-a șaptea poveste UNTOLD, între 4 și 7 august 2022.

Ultima oră

Comentariul meu