Sibianul strivit de un utilaj la locul de muncă a fost externat - „A avut o evoluție favorabilă”
foto: arhivă

La începutul lunii septembrie, un tânăr în vârstă de 21 de ani, angajat la o companie de pe strada Henri Coandă din Sibiu, a suferit un accident cumplit la locul de muncă. Acesta a fost strivit de un utilaj pe care încerca să îl mute. La scurt timp după incident, a fost transportat la spital, acolo unde a fost pus pe masa de operație. Starea era foarte gravă, așa că a rămas internat pe secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean. Acum, după trei săptămâni de la nefericitul eveniment, veștile sunt îmbucurătoare. Tânărul a fost externat și se simte bine.

Accidentul de muncă a avut loc în dimineața zilei de 8 septembrie, la o companie de pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost strivit de un utilaj. Imediat după eveniment, sibianul a ajuns direct pe masa de operație, după care a fost internat pe secția ATI. Acesta a fost intubat, aflându-se sub supravegherea medicilor. În continuare i-a fost administrat tratament de specialitate, astfel că a fost detubat. În cursul acestei luni, fiindcă starea de sănătate s-a îmbunătățit, el a fost externat.

„Pacientul a avut o evoluție favorabilă și a fost externat cu recomandări”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

CITEȘTE AICI CUM S-A PETRECUT ACCIDENTUL DE MUNCĂ

Vă reamintim că tânărul încerca să mute un utilaj în incinta unei companii de pe strada Henri Coandă. La un moment dat, utilajul și-a pierdut stabilitatea, iar omul a fost surprins sub el. „Din descrierea împrejurărilor cunoscute și a cauzelor prezumtive în care s-a produs evenimentul reiese faptul că în timp ce lucrătorul executa operații de reamplasare a unui utilaj ce și-a pierdut stabilitatea de pe rolele de transportat, s-a înclinat și a surprins victima sub el”, se arată într-un comunicat de presă remis de ITM Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu